Német oktatás külföldre készülőknek

Várunk mindenkit, aki német nyelvterületen szeretne munkát vállalni. A vendéglátás, a hajós munkák, a síoktatás és az egészségügy területén kívül gazdasági és műszaki felkészítssel állunk rendelkezésére.

Célunk, hogy Ön külföldi tartózkodása során zökkenőmentesen tudjon német nyelven kommunikálni. Nálunk elsajátíthatja a külföldi beilleszkedéshez, ügyintézéshez és a napi munkához nélkülözhetetlen beszédfordulatokat és szókincset.

Segítünk a szükséges, gyakran igen speciális szókincset igénylő nyelvtudás megszerzésében, önéletrajz elkészítésében, német nyelvű nyomtatványok kitöltésében. Akiutazást megelőző ügyintézésben (telefonok, levelezés) és az állásinterjúra történő felkészülésben is számíthat ránk.

Külföldi karrierre vágyik?

Pályakezdőként sokan szeretnének külföldi munkatapasztalatot szerezni, munkát vállalni és karriert építeni. A külföldi munkavállalás fő követelménye a megfelelő és professzionális nyelvtudás.

Német oktatásA Németországban és Ausztriában, de Svájc több régiójában is elengedhatetlen, hogy az elhelyezkedni vágyó külföldiek magas szinten beszéljenek németül. A német nyelv összetett és bonyolult, viszont logikus és jól követhető, megfelelő német nyelvtanfolyamon könnyűszerrel elsajátítható. Van aki inkább önállóan, és van, aki inkább csoportosan tanul hatékonyan. Az optimális körülmények minden esetben elősegítik a tanulási folyamatot.

A német nyelvtanfolyamok esetében fontos, hogy az alapoktól kezdve, fokozatosan és jó felépített redszerben tudják a tanulók elsajátítani a nyelvet. Ha Ön külföldre szeretne utazni, és ott megkezdeni pályafutását, válasszon szakszerű segítséget német nyelvtanulásához, és forduljon hozzánk bizalommal! Nálunk kifejezetten annak a szakmának a kifejezéseit tanulhatja meg, amire szüksége van!


  Nyári munka német nyelvterületen?

Készülj fel Te is anyanyelvi tanárainkkal, vedd könnyedén a német nyelvnehézségeit!

Rengeteg egyetemista szeretne a nyári szünetben munkát vállalni és pénzt keresni, de gondolni kell arra, hogy az iskolai teendők sem elhanyagolhatók! Érdemes összehozni a kellemest a hasznossal! A németül tanulóknak kiváló választás a közelünkben lévő Ausztria, de akár Németország is remek döntés lehet ilyen célra.

Német oktatásGyere hozzánk németet tanulni, ha német nyelvterületen szeretnél dolgozni! Anyanyelvi tanáraink akár szakmaorientáltan is felkészítenek, hogy magabiztos nyelvtudással vághass neki a nyári kalandnak és kész legyél minden szituációt kezelni. Nem kell a váratlan helyzetektől félni, merj belevágni, hiszen, ha a környezetedben mindenki ezt a nyelvet beszéli, Te is könnyebben elsajátítod az ismereteket!

Még időben vagy, hogy már most elkezd  a német nyelvi felkészülést, jelentkezz Te is hozzánk! Garantált, hogy magabiztosabban fogsz a német nyelvterületen mozogni és gond nélkül vághatsz neki a jövő nyári munkának!

Jól Németül | Telefon:+36 20 219 1708 | E-mail: info@jolnemetul.hu | 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 109.