Egyre többen szeretnének az egészségügy területén külföldön munkát vállalni, de ennek legfőbb akadálya a hiányos, pontatlan német nyelvismeret.

Célunk, hogy Ön külföldi tartózkodása során minél könnyebben tudjon boldogulni, munkáját zökkenőmentesen tudja elvégezni. Olyan orvosok, gyógyszerészek, szakápolók jelentkezését várjuk, akik nem biztosak a német nyelvtudásukban, szertnének magas szinten németül beszélni. Nálunk elsajátíthatja a mindennapi kommunikációhoz, ügyintézéshez és a napi munkához nélkülözhetetlen beszédfordulatokat és szókincset. Elsősorban szituációs gyakorlatokon keresztül igyekszünk átadni a betegápolás területén leggyakrabban használt kifejezéseket. Hangsúlyt fektetünk az osztrák-német nyelvterület közötti különbségekre, szokásokra is, hogy a betegek közelebb érezhessék magukhoz azokat, akik gondoskodnak róluk.

Az egészségügyi munkára történő felkészítés maximum 4 fős csoportokban történik, de egyéni felkészítésre is van lehetőség.

A megfelelő nyelvtudás segíti Önt minden helyzetben!

A külföldi munkavállalást igen megnehezíti, ha nem rendelkezünk az adott munkakörhöz szükséges használható nyelvtudással. Nem kivétel ez alól az egészségügyi dolgozók esete sem. Sőt, az ő esetükben elengedhetetlen, hogy magas szinten beszéljék a nyelvet.

Német nyelvtanfolyamunk segíteni fog Önnek abban, hogy megszerezhesse az áhított külföldi állást!

Német nyelvtanfolyamMiért fontos, hogy egészségügyi dolgozóként tökéletesen felkészült legyen nyelvi téren is?

  • A betegek egyértelműen jobban bíznak abban, aki a saját nyelvükön szól hozzájuk.
  • Szakmai téren kiemelkedően fontos a dolgozó megértése, hiszen nem egy olyan kifejezés létezik, mely tükörfordítással nem fordítható le.
  • A munkavállalás során felmerülő ügyintézéshez elengedhetetlen a nyelvismeret. Megfelelő nyelvtudással nem lesz kiszolgáltatva az új országban másoknak.

Készüljön fel velünk Ön is a külföldi munkavállalásra és jöjjön el német nyelvtanfolyamunkra! Anyanyelvi tanáraink már várják, hogy segíthessenek Önnek a felkészülésben!

Jól Németül | Telefon:+36 20 219 1708 | E-mail: info@jolnemetul.hu | 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 109.