Egyre többen szeretnének az egészségügy területén külföldön munkát vállalni, de ennek legfőbb akadálya a hiányos, pontatlan német nyelvismeret.

Célunk, hogy Ön külföldi tartózkodása során minél könnyebben tudjon boldogulni, munkáját zökkenőmentesen tudja elvégezni. Nálunk elsajátíthatja a mindennapi kommunikációhoz, ügyintézéshez és a napi munkához nélkülözhetetlen beszédfordulatokat és szókincset. Elsősorban szituációs gyakorlatokon keresztül igyekszünk átadni a betegápolás területén leggyakrabban használt kifejezéseket. Hangsúlyt fektetünk az osztrák-német nyelvterület közötti különbségekre, szokásokra is, hogy a betegek közelebb érezhessék magukhoz azokat, akik gondoskodnak róluk.

Az egészségügyi munkára történő felkészítés maximum 4 fős csoportokban történik, de egyéni felkészítésre is van lehetőség.

német oktatásMUNKALEHETŐSÉG Németországban gyógyszerészeknek, egészségügyi dolgozóknak!


Ha Ön egészségügyi végzettséggel, biztos német nyelvtudással rendelkezik és szeretne Németországban dolgozni, mi segítünk!

Elsősorban végzett, vagy friss diplomás gyógyszerészek jelentkezését várjuk, de orvosoknak, szakápolóknak is tudunk munkalehetőséget biztosítani. Külön kérésre más iparágakkal is fel tudjuk venni a kapcsolatot.

A kapcsolatfelvételtől az első munkanapig, valamint azon túl, az integrációban is számíthat ránk. Teljes körű szolgáltatásunk hosszú távon biztosít egzisztenciát, munkahelyi és szakmai elismerést az Ön számára.

Ha célzottan tudja, hogy hol és miként szeretné a jövőben karrierjét építeni, akkor nálunk jó helyen jár!

Látogasson el weboldalunkra: http://www.two4connection.de,
vagy keressen közvetlen elérhetőségeinken:
hívja a +36-20/625-97-11-es számot, írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

A megfelelő nyelvtudás segíti Önt minden helyzetben!

A külföldi munkavállalást igen megnehezíti, ha nem rendelkezünk az adott munkakörhöz szükséges használható nyelvtudással. Nem kivétel ez alól az egészségügyi dolgozók esete sem. Sőt, az ő esetükben elengedhetetlen, hogy magas szinten beszéljék a nyelvet.

Német nyelvtanfolyamunk segíteni fog Önnek abban, hogy megszerezhesse az áhított külföldi állást!

Német nyelvtanfolyamMiért fontos, hogy egészségügyi dolgozóként tökéletesen felkészült legyen nyelvi téren is?

  • A betegek egyértelműen jobban bíznak abban, aki a saját nyelvükön szól hozzájuk.
  • Szakmai téren kiemelkedően fontos a dolgozó megértése, hiszen nem egy olyan kifejezés létezik, mely tükörfordítással nem fordítható le.
  • A munkavállalás során felmerülő ügyintézéshez elengedhetetlen a nyelvismeret. Megfelelő nyelvtudással nem lesz kiszolgáltatva az új országban másoknak.

Készüljön fel velünk Ön is a külföldi munkavállalásra és jöjjön el német nyelvtanfolyamunkra! Anyanyelvi tanáraink már várják, hogy segíthessenek Önnek a felkészülésben!

Jól Németül | Telefon:+36 20 219 1708 | E-mail: info@jolnemetul.hu | 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 109.