A hajós munka a vendéglátás speciális területe, mely nagy szakértelmet, kitűnő nyelvtudást, talpraesett, energikus munkaerőt igényel.

Az állami oktatási intézményekben az angol nyelvet helyezik előtérbe, ezért a munkára jelentkezők között sokan vannak, akik angolul jól, németül viszont nem megfelelő szinten beszélnek. A folyami és az európai tengeri hajózásban az utazóközönség nagy része német nyelvterületről érkezik, így elkerülhetetlen a német nyelv magas szintű ismerete.

Cégünk célirányos (szakkifejezésekkel, hasznos információkkal bővített) német nyelvoktatást, interjúra való felkészítést végez. Ezt a kurzust olyan tanár tartja, aki maga is hajón dolgozott (personal service manager- és animátorként -Croisi Europe, Anton Götten Reisen), így pontosan tudja, hogy a jelentkezőknek milyen elvárásoknak kell megfelelniük. A tankönyvekben nem, vagy csak ritkán megtalálható szleng ugyanúgy a tananyag részét képzi, mint a gyakran használt szófordulatok és szakkifejezések.

A hajós munkára való felkészítés maximum 4 fős csoportokban történik, de a munkakörnek megfelelő egyéni felkészítésre is van lehetőség.

Ha érdekli ajánlatunk, keressen fel elérhetőségeink egyikén!

Jól Németül | Telefon:+36 20 219 1708 | E-mail: info@jolnemetul.hu | 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 109.