Kiváló német műszaki nyelvismeret

Napjainkban egyre többen döntenek a külföldi munkavállalás mellet. Hazánk bővelkedik kiváló műszaki szakemberekben szakterülettől függetlenül, akik számára Németország igen kedvelt és karrierépítés szempontjából lehetőségekben gazdag ország. Magyarországon is egyre több lehetőség nyílik az idegen nyelven történő munkavállaláshoz.

A műszaki területen dolgozók számára szakterülettől és karrierszinttől függetlenül a megbízható és biztos alapokra épülő szakmai tudáson kívül a szakmai nyelv ismerete kiemelt szerepet játszik az eredményes munkavégzés során. A külföldön munkát vállalók esetében a mindennapi életben is szükséges, hogy megértessék magukat, ezért az alapos felkészülés jelentősen hozzájárul a kitűzött sikerek eléréséhez.

német műszaki nyelvismeret Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező, műszaki területen jártas német anyanyelvi tanárral kínál nyelvtanfolyamokat. Maximális segítséget nyújtunk abban, hogy a műszaki területeken dolgozók tökéletes hozzáértéssel és magabiztossággal kommunikálhassanak németül, legyen szó a szakmai nyelvről, vagy a mindennapos beszédről.

További információkért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

 

Könnyű kapcsolattartás német nyelvű partnerekkel

Napjainkban a kisebb vállalkozások számára is egyre könnyebb a külföldi terjeszkedés, vagy a külföldről történő árubeszerzés. Ez óriási lehetőség, hiszen a cég kibővítheti termékpalettáját, ezáltal bővül az ügyfélkör, több bevételre tehet szert, amit aztán újabb áruk beszerzésére fordíthat. A folyamat gördülékeny lebonyolításához azonban elengedhetetlen a megfelelő nyelvtudás.

Cégünk német nyelvoktatással foglalkozik műszaki területen is. Német nyelvtanfolyamainkat anyanyelvi tanárok tartják, így biztos lehet benne, hogy a megfelelő tudást kapja, melynek köszönhetően nem jelent majd gondot németországi és ausztriai partnereivel a tárgyalás, kapcsolattartás. Kezdőknek és haladóknak is ajánljuk a műszaki témájú német nyelvórákat, jelentkezzen hozzánk bátran! Amennyiben egy cég több munkatársa jelentkezik német műszaki szaknyelvi felkészítésre egyéni ajánlatot tudunk adni.

Ha szeretné, hogy cége a megfelelő módon tudjon kommunikálni a német nyelvű partnerekkel műszaki témában, vegye fel velünk a kapcsolatot!

német műszaki nyelvismeret Referenciák:

2010 óta  KTS Metalltechnik Kft.

2014 óta Bartelt GmbH

 

 

Jól Németül | Telefon:+36 20 219 1708 | E-mail: info@jolnemetul.hu | 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 109.