A német nyelvtanításban mindig az aktív nyelvgyakorlást tarjuk szem előtt, ezért egy csoportba legfeljebb 4 fő jár.

Arra törekszünk, hogy hallgatóink akkor is merjenek megszólalni németül, ha nyelvtanilag nem tökéletes minden apró részlet. A hatékonyság érdekében a csoportok összeállításánál az érdeklődési kör, a kor, a szimpátia is fontos szempont. Szeretnénk, hogy a tanulóknak legyen kedvük egymással beszélgetni, jól érezzék magukat a csoportban és legyenek közös témáik.

Azt valljuk, hogy a tartós, és biztos nyelvtudás alapja a folyamatos, rendszeres ismétlés és gyakorlás.

A kis létszámú csoporoknak, a jól képzett és lelkes tanároknak, a sok szituációs gyakorlatnak és szókincs fejlesztő játékoknak köszönhetően a német órák rendkívül színesek, életszerűek, hatékonyak.

Kezdő, újrakezdő és haladó csoportjainkhoz folyamatosan lehet csatlakozni.

Megfelelő számú jelentkező esetén 3 főtől adott szakterületre, vagy korosztályra szabottan külön csoportot indítunk.

Csoportos óra ingyenes megtekintésére lehetőséget biztosítunk. Csoportos órák díja az adott hónapra előre fizedendő, ha a diák az órákon nem jelenik meg pénzt visszadni nem tudunk.

Páros órák esetén az egyeztettet németórák időpontját akkor lehet módosítani, ha mindkét fél időpntmódosítást kér és ezt legkésőbb 48 órával az adott óra előtt jelzik. Ha az egyik fél az órán nem jelenik meg az óra akkor is megtartásra kerül, díja vissza nem jár és nem is pótolható.

 

Kezdje a német tanulást az alapoknál!

NNémet nyelvtanfolyamapjainkban a nyelvtudás azok közé a megszerezhető készségek közé tartozik, melyek nélkül már szinte sehol sem lehet hatékonyan és sikeresen érvényesülni. Ma már a legkisebb felelőséggel járó pozíciókban is alapvető követelmény a minimális és használható idegen nyelv tudás, de a civil életben is jól jön, ha meg tudjuk értetni magunkat egy idegen városban.

A biztos és aktív nyelvtudás csupán egyetlen dolog függvénye, ez a szilárd elméleti és gyakorlati alap. Ami ezután jöhet, az csak a tanuló szorgalmán, és használt módszereken múlik.

Valódi, használható, aktív német nyelvtudást is szeretne hazavinni a nyelvvizsga papírja mellé? Ebben az esetben nem kell mást tennie, mint beiratkozni kezdő német nyelvtanfolyamunkra, és elsajátítani az alapokat tapasztalt anyanyelvi tanárainktól.

Beszéljen Ön is magabiztosan németül, és tanuljon barátságos környezetben! Induló tanfolyamainkról érdeklődjön a megadott elérhetőségeinken! Válasszon minket, válassza a biztos alapokat!

Árlista
 

Jól Németül | Telefon:+36 20 219 1708 | E-mail: info@jolnemetul.hu | 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 109.