Az egyéni igényeket szem előtt tartva segítünk kiválasztani azt a német tanárt, tankönyvet és módszert mellyel a leghatékonyabb a tanulás. Az oktatás 45 perces vagy 90 perces tanegységekben történik.

Az első óra próbaórának számít, melyet nem kell megtéríteni, amennyiben a választott tanárt, vagy az óra színvonalát nem találta megfelelőnek. Ha a tanuló meg volt elégedve és további órákat rendel meg, a tanárral az adott hónapra előre egyezteti az időpontokat. A hallgató köteles a tandíjat tárgyhó 10.napjáig megfizetni. Órát lemondani legkésőbb az előre megbeszélt és írásban rögzített időpont előtt 24 órával az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött e-mailben, vagy a +36 20 219 1708-as telefonszámra küldött sms-ben lehet.

A lemondott óra lehetőleg még tárgyhóban, de legkésőbb a következő hónapban külön időpontban pótolható.

Ha a némtóra lemondásra 24 órán belül kerül sor, vagy a diák nem jelenik meg az egyeztettet időpontban, az óra díja felszámításra kerül.

Az egyéni németoktatás csoportos órákkal is kombinálható. Ez egy igen hatékony módja a nyelvtanulásnak, hiszen mind a csoportos kommunikációra, mind az egyéni nyelvtani problémák átbeszélésére, speciális szókincsbővítésre is lehetőség van.

Árlista

Jól Németül | Telefon:+36 20 219 1708 | E-mail: info@jolnemetul.hu | 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 109.