Kedves Tanítványaink és Leendő Diákjaink,

 

Lassan 10 éve folyamatosan foglalkozunk online oktatással. Amerikától Ausztrián, Svájcon keresztül az ország különböző részeiről vannak diákjaink, akik esetenként hosszútávon választották ezt a tanulási formát. Forduljon hozzánk Ön is bizalommal.

 

Online oktatásra e-mailen keresztül lehet jelentkezni.

Kérjük írja meg az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, hogy

- tanult-e már németül, ha igen jelenleg milyen szintről szeretné folytatni a tanulást

- mi a tanulás célja (szabadidős tevékenység, vizsga, munka)

- heti hány órában szeretne tanulni

- mely napokon, napszakban szeretné igénybe venni az oktatást

- online elérhetőségét (skype név, viber stb.)

 

Az első megtartott online óra próbaórának számít, nem kell kifizetni.

Amennyiben a tanuló szeretné folytatni a tanulást kérjük, hogy írásban (e-mailben vagy sms-ben) adja meg a számlázási adatait. Az első órát követően online oktatáson az vehet részt, akinek előre befizetett bérlete van.

A 10 alkalmas bérlet átutalással fizetendő.

 

Online oktatás esetén az órák az előre egyeztetett időpontban kerülnek megtartásra. Időpontot lemondani írásban, legkésőbb az egyeztetett időpont előtt 24 órával lehet díjmentesen az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött e-mailben, vagy a +36 20 219 17-08-as számra küldött SMS-ben.

 

Várjuk jelentkezését,

Önnek is szívesen segítünk, hogy tudjon Jól németül!

 

Nem tud személyesen nyelvtanárhoz járni?

Skype állásinterjúra készül?

Már külföldön van és nem talál nyelvtanárt?

Jól felkészült, Online német oktatásban jártas tanárok állnak rendelkezésére!

 

Árlista


Modern világunk és a német nyelvoktatás

Német oktatásRohanó világunkban szükségessé váltak olyan praktikus megoldások, melyek leegyszerűsíthetik mindennapjainkat. Ilyen megoldást kínálunk a német oktatás területén. A német nyelvtanulás nem egyszerű folyamat, főként, mivel az emberek többségének nincs ideje nyelvórákra járni. A munka és család mellett, idő hiányban élünk, mégis van megoldás! Német nyelvtanulás Skype-on keresztül!

Az internet olyan globális megoldást nyújt, melyet manapság bárki használhat. A Skype pedig tökéletes felületet biztosít ahhoz, hogy meglegyen az elegendő személyes kontaktus, mely a német nyelvoktatás során szükséges, mégis bárhonnan elérhető, és nem igényel különösebb szervezést, csak egy kis szabadidőt és internet kapcsolatot! Tanáraink többéves tapasztalattal rendelkeznek Skype oktatás területén.

Ha Ön is szeretne német nyelvet tanulni a nyár folyamán, most Skype-on keresztül, kedvező feltételekkel megteheti, hiszen egy 45 perces óra áráért 60 perces oktatásban lehet része! Keressen minket, váltson bérletet és tanuljon a nyár folyamán 3500 Ft/60 perc áron! Forduljon hozzánk bizalommal!

Jól Németül | Telefon:+36 20 219 1708 | E-mail: info@jolnemetul.hu | 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 109.