Nincs ideje nyelvtanárhoz menni?

Skype állásinterjúra készül?

Már külföldön van és nem talál nyelvtanárt?

Jól felkészült, Online német oktatásban jártas tanárokkal állunk rendelkezésére!

A skype-os német oktatás hatékony módja a nyelvtanulásnak, hiszen a tanár és diák között folyamatos kommunkiácó zajlik, nincs semmi ami elvonhatná a diák figyelmét, az információcsere folyamatos. Az oktatás 45 perces vagy 60 perces tanegységekben történik, igény szerint az első órán szintfelmérést végzünk.

Az első óra próbaórának számít, melyet nem kell megtéríteni, amennyiben a tanárt, vagy az óra színvonalát nem találta megfelelőnek. Az online németórák, ugyanúgy mint a személyes magánórák, a tanárral előre egyeztettet időpontokban kerülnek megtartásra. Amennyiben a tanuló elégedett volt az óra színvonalával a fizetés az első órát követően átutalással történik. Egy összegben 10 óra díja fizetendő.

Órát lemondani legkésőbb az előre egyeztetett időpont előtt 24 órával az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött e-mailben, vagy a +36 20 219 1708-as telefonszámra küldött sms-ben lehet.

A lemondott németóraóra lehetőleg még tárgyhóban, de legkésőbb a következő hónapban külön időpontban pótolható. Ha az óra lemondásra 24 órán belül kerül sor, vagy a diák nem jelentkezik be az egyeztettet időpontban az óra díja felszámításra kerül.

Árlista


Modern világunk és a német nyelvoktatás

Német oktatásRohanó világunkban szükségessé váltak olyan praktikus megoldások, melyek leegyszerűsíthetik mindennapjainkat. Ilyen megoldást kínálunk a német oktatás területén. A német nyelvtanulás nem egyszerű folyamat, főként, mivel az emberek többségének nincs ideje nyelvórákra járni. A munka és család mellett, idő hiányban élünk, mégis van megoldás! Német nyelvtanulás Skype-on keresztül!

Az internet olyan globális megoldást nyújt, melyet manapság bárki használhat. A Skype pedig tökéletes felületet biztosít ahhoz, hogy meglegyen az elegendő személyes kontaktus, mely a német nyelvoktatás során szükséges, mégis bárhonnan elérhető, és nem igényel különösebb szervezést, csak egy kis szabadidőt és internet kapcsolatot! Tanáraink többéves tapasztalattal rendelkeznek Skype oktatás területén.

Ha Ön is szeretne német nyelvet tanulni a nyár folyamán, most Skype-on keresztül, kedvező feltételekkel megteheti, hiszen egy 45 perces óra áráért 60 perces oktatásban lehet része! Keressen minket, váltson bérletet és tanuljon a nyár folyamán 3500 Ft/60 perc áron! Forduljon hozzánk bizalommal!

Jól Németül | Telefon:+36 20 219 1708 | E-mail: info@jolnemetul.hu | 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 109.