A Jól Németül! Nyelvstúdióban a német oktatás célja, hogy garantáltan megállja a helyét minden német nyelvi helyzetben. Képzett,  tapasztalt anyanyelvi tanárok segítik abban, hogy minél könnyebben sajátítsa el a nyelvet.

Az anyanyelvi tanároktól olyan, az élő kommunikációban használt nyelvi szófordulatokat is megtanulhatunk, melyek nincsenek benne a tankönyvekben. Az interaktivitás, a nyelv aktív használata a tanulás minden fázisában megkönnyíti és színesíti a német nyelvvel való ismerkedést. Jól használható, magabiztos nyelvtudást nyújtunk azoknak, akik napi szinten szeretnének kommunikálni németül.

Az anyanyelvi tanárok akcentus nélkül beszélnek, így a tanulók mindig helyes kiejtést hallva sajátítják el a szavakat, szófordulatokat. Ha Önnek a helyes kiejtés, szókincs és megértés a legfontosabb a legjobb választás az anyanyelvi tanár.

Iskolánk várja leendő diákjait, akik jól képzett rutinos tároktól, vagy anyanyelvi tanárok segítségével szeretnének haszálható német nyelvtudást szerezni.

Egyéni, páros vagy kis csoportos tanulási lehetőségeinkről érdeklődjön elérhetőségeinken! Várjuk szeretettel!


Tanáraink:

Daniel Zweckbronner

Németországban születtem, ott is nőttem fel. Mivel szerettem volna magyar anyanyelvemet jobban elsajátítani, 2006-ban elhatároztam, hogy tanulmányaimat Budapesten fogom folytatni. Amióta Magyarországon vagyok, az egyetem mellett németet tanítok és fordítással foglalkozom. A tanulókkal való munka sok örömet okoz nekem. Németországban polgári szolgálatos katonaként másfél évig kórházi munkában szereztem tapasztalatot. Az egyetemen pedig éveken át fizika szakos hallgató is voltam. Ezért elsősorban az egészségügyi és a műszaki szaknyelvvel foglalkozom, de szívesen mélyítem el tudásomat más szakirányon is. Ahhoz hogy a tanulás sikeres legyen, szerintem két dolog kell: motiváció és az, hogy a tanuló örömét lelje a tanulásban. Idegen nyelvek ismerete függetlenné és önállóvá tesz. Tanárként nagy örömmel látom, hogyan fejlődnek diákok, és hogyan használják egyre szabadabban a német nyelvet. A nyelv összeköt minket és új kapcsolatokat teremt: ezt tapasztalom magam is, nap mint nap. Az idegen nyelvek ismerete számomra mindig előnyt jelentett és sokszor segítségemre volt. Ez jó érzéssel tölt el. Ezt az érzést szeretném tovább adni a diákjaimnak is. Kívánom, hogy Önöknek is sok örömöt okozzon a nyelvtanulás!

 

David Spischak

1980-ban születtem Budapesten. Gyerekként és kamaszként többször költöztem Magyarországról Németországba és vissza. Iskolai tanulmányaimat 7 éves koromtól Németországban végeztem. Gyakorlatilag bilinguálisan, a német és a magyar nyelvvel nőttem fel, így számomra mindkét nyelv teljesen természetesen jön az ajkaimra. Németországban érettségiztem, aztán az erlangeni Friedrich-Alexander-Univertität-en tanultam zenetudományt és művészettörténetet. Ezt követően Norvégiában a Trondheimen folytattam a tanulmányaimat. 2006 óta élek ismét Budapesten. Szeretek tanítani, látni, ahogyan a hallgatók fejlődnek.

 

Gerely Ágota

Gerely Ágotának hívnak. Pécsett születtem, ott jártam kéttannyelvű gimnáziumba, majd egyetemre is. Német szakos bölcsész és középiskolai tanár végzettségem mellett általános német tolmács, német-angol idegenvezető és idegenforgalmi menedzser képesítést szereztem. Az egyetemen angol szaknyelvi specializációval bővített diplomát szereztem. Nyelvtudásomnak köszönhetem, hogy bejárhattam a világot, dolgoztam Európa szerte folyami hajón Personal Service Manager-ként, de hosszú időt töltöttem Németországban, Amerikában és Taiwanon is. 2014 óta tanítok a Közép-európai Egyetemen.
Szerintem a nyelvtanulás, nem ablak, de ajtó a világra. Idegennyelvek ismerete tette lehetővé számomra, hogy rengeteg élménnyel, tapasztalattal, baráttal gazdagodtam. Szerencsésnek érzem magam, hogy azzal foglalkozhatok, amit szívesen csinálok. A nyelvtanulás- tanítás életem részévé vált. Szeretmém elérni, hogy minden diákunk örömmel, kitartással és töretlen lelkesedéssel járjon a nyelvtanulás izgalmas útján!

Jól Németül | Telefon:+36 20 219 1708 | E-mail: info@jolnemetul.hu | 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 109.